Ezelstochten in het hageland

Ezelstochten

Dat een ezel ook ideaal wandelgezelschap is, ondervind je in Wezemaal (vlak bij vakantieverblijf Hageland). Deze dieren gaan graag met jou op stap door de Hagelandse vallei, een prachtig stuk natuur op de grens tussen Rotselaar en Holsbeek.

Vlaanderen vakantieland maakte er een mooie reportage van en bezocht als eindbestemming uiteraard ook ons vakantieverblijf, vakantieverblijf hageland.

Klik maar op de afbeelding en we verwijzen je door naar de Vlaanderern Vakantieland - website.

Tijdens de tocht wissel je af: een stukje te voet en een stukje op de rug van de ezel. Verschillende tochten zijn mogelijk. meer info op tel.(0)16 44 67 64. Of op de volgende website.

Het was een mooie uitzending, al zeggen we het zelf. Met als titel : 'De Hagelandse vallei, Saartje op stap met Chris Dusauchoit' De appreciatie van Vlaanderen vakantieland : "De Hagelandse vallei is de groene ader in hartje Vlaams-Brabant. Je vindt er een prachtig stukje natuur op de grens van Rotselaar en Holsbeek, ideaal om te wandelen. Saartje Vandendriessche gaat op stap met Chris Dusauchoit, peter van de wandeling. Samen met Natuurpunt-conservator Jan Wyckmans ontdekken ze een nog te weinig bekend stukje van het Hageland. Op haar weg komt ze ook langs het bakhuisje van Piet en Roger, zij bakken nog elke donderdag brood op artisanale wijze. De Hagellandse cultuur is er overal aanwezig, en dat mag ze zelf ondervinden als ze aankomt bij haar eindbestemming: vakantieverblijf Hageland."