Nieuws‎ > ‎

Last minutes augustus

Geplaatst 11 jun. 2011 02:39 door vakantieverblijf hageland   [ 14 apr. 2013 12:21 bijgewerkt ]

Voor de last minutes die gelden in de zomer van 2012 klik je hier
Last minutes augustus 2011

In vakantieverblijf Hageland zijn er wel nog enkele mogelijkheden in augustus 2011

De last minute aanbieding geld vanaf nu

Dat wil zeggen voor reserveringen vanaf vandaag, 11 juni 2011.

De last minute aanbieding = extra verwen-arrangement

xWellness = onbeperkt gratis gebruik van de infrarood-sauna (2-6 personen !)

Als we de informatie (zie bv http://www.saunamania.be) mogen geloven, dan kom je uit de sauna als herboren. Geniet van de moderne variant van sauna-beleving, geheel natuurlijk en gegarandeerd zonder bijwerkingen. Na deze vakantie ben je niet alleen uitgerust, maar tal van positieve effecten staan krijg je er gratis bovenop dankzij deze last minute aanbieding. Gedaan met enige stijfheid van gewrichten of enige overdreven spierspanning. Spierspanning wordt door verwarming duidelijk minder in een infrarood sauna. Je bent na een verkwikkend verblijf in ons vakantieverblijf er weer helemaal bovenop, gewapend met een een betere weerstand tegen verkoudheid en min of meer gezuiverd van vrije radicalen, de grootste oorzaak van cel-beschadigingen in ons organisme, kunnen het best bestreden worden met vitamine A, C, E en een regelmatige infrarood-sessie.

Of dat allemaal klopt dat hebben we niet kunnen controleren. Maar wij van vakantieverblijf Hageland vinden het gewoon super-gezellig, leuk om zo even tot rust te komen in de infrarood-sauna, met heel de familie. En we gunnen het je in deze last minute aanbieden als gratis optie. Onbeperkt gebruik van de infrarood-sauna als super last minute aanbieding.

Waar kun je terecht voor deze last minute aanbieding ?

Vakantieverblijf Hageland, Bergestraat 60, 3220 Holsbeek
Dus een ideaal aanbod voor personen die op zoek zijn naar een last minute aanbieding in het Hageland (België, Vlaams-Brabant, Holsbeek).
Dicht bij Leuven en Brussel.
Centraal in Europa (zo zeggen ons de buitenlandse bezoekers)...

Sauna-gevoel aan ongekend scherpe prijzen in vakantieverblijf Hageland

Welkom in het Vakantieverblijf Hageland, waar  rust en ontspanning een extra dimensie krijgt danks zij ons verwen-arrangement: Het onbeperkt gebruik van onze infrarood-cabine.

Comments